Konstnärer

Åsa Ekberg, Regissör och skådespelare

Åsa Ekberg

Regissör och skådespelare

Åsa Ekberg är frilansande regissör och skådespelare sedan 30 år, anställd vid Teateralliansen. Sedan 2013 har hon även en deltidstjänst som konstnärlig ledare på Jämtlands läns teater, Estrad Norr. Bosatt i Nacka men arbetar mestadels på landets länsteatrar, som tex. Dalateatern och Västerbottensteatern.

 

 

Maria Norgren, Skådespelare

Maria Norgren

Skådespelare

Maria Norgren är skådespelare sedan 1984 då hon gick ut Teaterhögskolan i Malmö, klasskamrat med Åsa Ekberg. Hon spelar på stads- och länsteatrar över hela Sverige och är även anställd på TeaterAlliansen. Maria medverkar i Frilansteaterns alla uppsättningar och driver även egna projekt för såväl ung som vuxen publik.

 

 

 

 

Beata Söderberg Quin, Musiker och skådespelare

Beata Söderberg Quin

Musiker och skådespelare

Beata Söderberg Quin är cellist utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Manhattan School of Music. Hon jobbar som frilansande musiker och komponist och är medlem i Frilansteatern sedan 2004.

 

 

Anna Asker, Scenograf och kostym

Anna Asker

Scenograf och kostym

Att göra en lätt scenografi som ska rymmas i bakluckan på en personbil tillsammans med cello och ljuslåda är en utmaning. Jag är utbildad scenograf på Dramatiska Institutet och verksam i hela landet med scenografi, kostym och utställningsformgivning. Mina uppdrag är väldigt skiftande, ryms ibland på 1000-tals kvm och ibland på 4×4 m.
Konstnärlig gestaltning är kul!

 

 

George Kentros, Musiker och skådespelare

George Kentros

Musiker och skådespelare

George Kentros, violinist och musikaliskt arrangemang. Medlem i bl.a gruppen ”Pärlor för svin” vilka beställer och framför nutida konstmusik.